Corona maatregelen bij Sugheely.nl

Corona maatregelen

Coronavirus

Corona. Ik neem de maatregelen als gevolg van het coronavirus erg serieus. Om jou en anderen gezond te houden tijdens deze (COVID-19) epidemie. Als ik met jouw bestelling bezig bent, neem ik alle hygiëne corona maatregelen die zijn voorgeschreven vanuit het RIVM.

Mijn webshop blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Dus je kunt nog lekker bij mij bestellen. Samen met mijn bezorgpartners, doe ik er alles aan om de verwerking van je bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen. Maar helaas lukt dat niet altijd. De meeste producten in mijn webshop passen gelukkig gewoon door de brievenbus.

Bezorging door PostNL tijdens de corona

PostNL volgt ook de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het COVID-19 te voorkomen. De bezorgers van PostNL werken veilig en zo hygiënisch mogelijk. Ook houden ze 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Door de drukte bij PostNL is de levertijd die je normaal van mij gewent bent niet te garanderen.

Aangepaste dienstverlening

Door het virus krijg ik net als alle ouders in Nederland te maken met het huiswerk van onze kinderen. Ik heb nu nog meer waardering voor leraren en juffen gekregen. Ik zou niet de waarheid zeggen als ik zou zeggen dat het geen invloed heeft op mijn dienstverlening. Daarom heb mijn beschikbaarheid aangepast. Ik ben in de tijd van corona bereikbaar tussen 12:00 tot 21:00. Heb je vragen? Laat het mij gerust weten. Ik ben telefonisch, via chat, per e-mail of via de service & contact pagina bereikbaar.

Mijn gedachten zijn bij de getroffenen door corona, ik waardeer de vakkennis en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen, die aan het werk is om deze crisis tegen te houden.
Voor nu wens ik je veel sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Veel lief, Sugheely

Sugheely Strijdhaftig

Auteur - Sugheely Strijdhaftig

Ik ben Sugheely. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden of modeaccessoires elke vrouw kan laten stralen met een lach. Glimlachen is echt goed voor je ziel. Bekijk al mijn tips en nieuwtjes.

Verhoging van de verzendkosten
Paasei jacht

Laat iets vrolijks achter

Met jouw review help je andere klanten het juiste product te vinden! Ook gebruik ik jouw feedback om mijn producten te verbeteren. Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn nodig om het goed te laten werken.

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Onlangs bekeken

Sluiten

Leuk je hier te zien!

Lees mijn privacy beleid als je wil weten wat er met je gegevens gebeurt.

Heb je al een account?

Sluiten

Categorieën

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.