Corona maatregelen bij Sugheely.nl

Corona maatregelen

Corona (Coronavirus). Ik neem de maatregelen als gevolg van het coronavirus erg serieus. Om jou en anderen gezond te houden tijdens deze (COVID-19) epidemie. Wanneer ik met jouw bestelling bezig bent, neem ik alle hygiëne corona maatregelen die zijn voorgeschreven vanuit het RIVM.

Mijn webshop blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je kunt nog lekker bij me bestellen. Samen met mijn bezorgpartners, doe ik mijn best om de verwerking van je bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen. Maar helaas lukt dat niet altijd. De meeste producten in mijn webshop passen gelukkig gewoon door de brievenbus.

PostNL bezorging tijdens de corona

PostNL volgt ook de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het COVID-19 te voorkomen. De bezorgers van PostNL werken veilig en zo hygiënisch mogelijk. Ook houden ze 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. De drukte bij PostNL zorgt ervoor dat ik de levertijd die je normaal van me gewent bent niet kan garanderen.

Lockdown

De landelijke lockdown zorgt er voor dat PostNL het nu erg druk heeft. Waardoor de levertijd van jouw bestelling langer is dan normaal. PostNL doen ook hun best om deze vertragingen zo snel mogelijk op te lossen. Ik vraag jouw begrip voor deze situatie.

Aangepaste dienstverlening

Door het virus krijg ik net als alle ouders in Nederland te maken met het huiswerk van onze kinderen. Ik heb nu nog meer waardering voor leraren en juffen gekregen. Ik zou niet de waarheid zeggen als ik zou zeggen dat het geen invloed heeft op mijn dienstverlening. Daarom heb mijn beschikbaarheid aangepast. Ik ben in de tijd van corona bereikbaar tussen 09:00 tot 17:00. Heb je vragen? Laat het me gerust weten. Ik ben telefonisch, via whatsapp, per e-mail bereikbaar.

Mijn gedachten zijn bij de getroffenen door corona, ik waardeer de vakkennis en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen, die aan het werk is om deze crisis tegen te houden. Voor nu wens ik je veel sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Beeld: Canva

Vond je deze informatie interessant?

Schrijf je dan in voor mijn Insiders Club en ontvang de laatste nieuws, acties, blogs en een kortingscode t.w.v € 5,- in je mailbox!

Achteraf betalen met Klarna
Verhoging van de verzendkosten

Laat iets vrolijks achter

Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn vereist. Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Sluiten Eerder bekeken
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.