Justdiggit

Steun Justdiggit: koel & vergroen de aarde

Voor elke bestelling die je bij me plaatst, doneer ik € 1,- aan Justdiggit. Ik vind het belangrijk dat ik het milieu zo min mogelijk belast met mijn webshop. Daarom probeer ik de weg die jouw pakket aflegt totdat het via je brievenbus bezorgd is op deze manier te compenseren. Dat komt boven op mijn andere initiatieven, waarbij ik mijn bedrijf plastic vrij wil maken en gebruikmaakt van duurzame verpakkingsmateriaal.

Ik heb gekozen om al mijn bestellingen in Nederland te verzenden als een brievenbuspakje. Want de meeste van mijn producten zijn makkelijk direct te bezorgen via de brievenbus. PostNL bezorgd ze zelfs als er niemand thuis is. (tenzij je brievenbus vol is). En je volgt ook jouw pakjes online met track & tracé barcode. Op deze manier verminder ik mijn CO2 footprint.

Ontbossing

Bomen zijn helden van het milieu en zijn belangrijk in de strijd tegen klimaatverandering. We verliezen wereldwijd meer bossen dan er bij komen… Dit veroorzaakt enorme problemen omdat ze gezonde bossen vernietigen. Bomen zuiveren de lucht en waterbronnen, ze zijn huizen voor dieren en zijn nodig voor vruchtbare grond voor de landbouw.

De missie van Justdiggit

Justdiggit gelooft dat met de kracht van de natuur je de onvruchtbare grond plantengroei terug kan brengen. En dankzij de vergroening de aarde afkoelt. Ze hebben als missie om samen met alle 350 miljoen boeren Afrika de komende 10 jaar te vergroenen.

Ze roepen en verbinden mensen wereldwijd om de natuur terug te brengen. Tot nu toe hebben ze meer dan 380.000 hectares vergroend, meer dan 13,9 miljoen bomen teruggebracht, meer dan 315.000 bunds gegraven, 12 graszaadbanken gebouwd die elke dag groeit. Ze doen ook aan empowerment van vrouwen.

De Masai-vrouwen beheren en onderhouden de graszaadbanken in Kenia. In het projectgebied in Tanzania is 44% van hun Champion Farmers bestaat uit vrouwen.

De vergroeningsprojecten

Justdiggit heeft 8 vergroeningsprojecten in Afrika. Ze zijn werkzaam in Singida, Tanzania, Arusha, Tanzania, Dodoma, Tanzania, Kuku, Kenia, Amboseli & Olgulului-Ololarashi, Kenia, Gubalafto en Middle Awash, Ethiopië.

Dit zijn de droogste gebieden van Afrika waar je geen eten kunt verbouwen. De mensen in deze gebieden gebruiken de grond voor landbouw en veeteelt. In dit filmpje krijg je een indruk van wat Justdiggit doet.

Help je mee?

Ik word erg enthousiast van wat Justdiggit doet en sta dus met liefde een stukje van mijn inkomsten af aan deze non-profitorganisatie. Je helpt dus al mee als je een bestelling bij me te plaats! Zo helpen we onze kinderen met z’n allen een beetje bij het behoud van een leefbare wereld.

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Verhoging van de verzendkosten
Betaal nu met Klarna
Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.