Welke kleur oorbellen past bij mijn blauwe ogen?

Met deze kleuren laat je jouw blauwe ogen stralen

Dit blog is een deel van een reeks van blogs over de kleuren oorbellen die passen bij jouw ogen. In dit blog gaan we het hebben over welke kleuren het mooist staan als je blauwe ogen hebt. Ben je gezegend met een paar mooie blauwe ogen? Er zijn een paar kleuren waarmee je straalt. Als je blauwe ogen hebt, wordt je vaak gezien als hoffelijk en sexy. Ze zijn goed met mensen aanvoelen en hebben vaak een sterke innerlijke kracht.

Licht of donker blauwe ogen

Ga als eerste eens voor de spiegel staan en kijk naar je ogen, zijn ze licht van kleur? Kies dan voor pastel en poedertinten. Beige, ivoor en alle tinten grijs staan je het best. Ook groen is een echte favoriet, naast bijna elke variant van de blauwe kleuren.

Gebruik contrasterende kleuren als je een blonde haarkleur hebt

Gebruik contrasterende kleuren

Als je een blonde haarkleur hebt. Staan oorbellen in de kleuren oranje, rood, roodbruin, geel en paars jou erg mooi. Met deze contrasterende kleuren is het wel altijd goed. De kleuren zijn erg opvallend maar mooi. Deze warme kleuren benadrukken jouw ogen.

Geen koele pasteltinten voor jou

Vermijd juist koele pasteltinten zoals roze, lichtblauw, mintgroen of een heldere lila kleur. Deze kleuren staan je gewoon minder goed. En laten jouw oogkleur doffer lijken.

Laat jouw blauwe ogen extra laten spreken met paarse oogschaduw.

Paarse oogschaduw

Laat jouw blauwe ogen extra laten spreken. Maak gebruik van paarse oogschaduw. Vind je een paarse oogschaduw look te heftig? Probeer dan een paarse eyeliner of een oogpotlood!

Conclusie

Als je lichtblauwe ogen hebt, ga dan voor pastel en poedertinten. Ivoor, beige en alle tinten grijs staan je het best. Als je een blonde haarkleur hebt. Kies dan voor warme kleuren; oranje, roest en rood. Naast bijna elke versie van de blauwe kleur is groen ook een echte favoriet. Nu weet je welke kleuren je het best staan als je blauwe ogen hebt.

Dit was deel 1 van een reeks blogs over welke kleuren oorbellen bij je oogkleur passen. Houd mijn blog pagina in de gaten voor deel 2. In het volgende deel gaan we kijken naar oorbellen kleuren die het beste staan bij groene ogen. Heb je familie en vrienden die blauwe ogen hebben? Gun ze ook deze kleur tips en deel dit bericht via Whatsapp, Facebook, Pinterest of Twitter.

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Betaal in 3 delen met Klarna
Groene ogen? Dit zijn de perfecte kleuren voor jou
Mijn winkelmand

Je product is toegevoegd.

Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 75 reviews.