Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van mijn website www.sugheely.nl. Ik wijs je daarover op het volgende.

Aansprakelijkheid

Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief alle productinformatie die er te vinden is) geen fouten bevat. Helaas kan ik dit niet garanderen. Ik ben niet aansprakelijk als er sprake is van ‘kennelijke’ (type-)fouten. Hiermee bedoel ik fouten waarbij iedereen zeker weet dat het om een fout moet gaan. Kom je een fout tegen? Dan zou ik het fijn vinden als je me daarvan op de hoogte stelt. Stuur me een e-mail.

Hyperlinks

Sommige (hyper) links op de site leiden naar websites die niet van mij zijn. Ik ben niet aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van die sites. Ook niet voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Als je op deze links klikt, activeer je de link en verlaat je mijn website.

Rechten

Ik behoud alle rechten voor, waaronder auteurs- en merkrechten /of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot wat op de website en mijn nieuwsbrief met uitzondering van sommige (hyper)links staat. Daaronder vallen onder meer teksten, illustraties en grafisch materiaal. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers of gebruikers van de website. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of verkrijgbaar te stellen aan anderen, zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Jouw gegevens

Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld behalve als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van jouw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Als je wilt weten wat ik met jouw persoonsgegevens doen. En waarom ik die verzamelen? Lees dan mijn privacyverklaring. Lees ook mijn cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die ik gebruik op dit website.

Wijzigingen

Ik mag de informatie op de website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Ik raad je dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de website is gewijzigd.

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 18-3-2021.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Eerder bekeken Sluiten
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.