Dress Red Day

Draag iets roods op Dress Red Day

Komende dinsdag, 29 september (Wereld Hart Dag), is het Dress Red Day! De dag waarop de Hartstichting extra aandacht vraagt voor hart- en vaatziekten, wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Door op deze dag iets roods te dragen!

Dress Red Day

Een keer per jaar vraagt de Hartstichting aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Omdat hart- en vaatziektes over de hele wereld de nummer één doodsoorzaak is bij vrouwen! Hoog tijd dus om hier extra aandacht voor te vragen. Zodat meer vrouwen op tijd de juiste diagnose én behandeling krijgen.

De Hartstichting roept dan ook alle vrouwen in Nederland op om iets roods te dragen op Dress Red Day. Natuurlijk draag ik ook rood op die dag en ik laat jullie zien wat je allemaal kan doen om jouw betrokkenheid te tonen. Het alarmsignaal wordt groter wanneer meer vrouwen rood dragen op de Dress Red Day.

Hoe pak je het aan?

  • Draag bijvoorbeeld een leuk rode T-shirt, jurkje, broek, jas of rok op Dress Red Day.
  • Als je geen rode kleding? Kun je er natuurlijk ook voor kiezen om mee te doen met accessoires, zoals rode sieraden, tas, lipstick, sjaal of schoenen. Alles kan en mag zolang het maar rood is.
  • Zet Dress Red Day in je agenda zodat je het niet snel kunt vergeten.
  • Praat er met elkaar over. Vertel andere vrouwen over de problematiek van hart- en vaatziekten zodat ook ze de signalen tijdig onderkennen. En zo nodig maatregelen kunnen nemen.
  • Laat jouw outfit zien op 29 september via Instagram, Facebook of Twitter met de # tag #dressredday of @hartstichting.
  • Je kunt bijvoorbeeld jouw profielfoto op Facebook aanpassen met de speciale Dress Red Day kader. Zo kun je aan je vrienden en familie op een leuke manier te laten zien dat je ook meedoet.
  • Dress Red Day heeft ook een Facebook pagina, je kunt hier op de vind ik leuk knop klikken. Hier kun je ook foto’s plaatsen van jezelf of jouw familie en vrienden in het rood. :).

Ik hoop dat er veel vrouwen dit jaar meedoen. Want ik vind het een zeer goede actie van de Hartstichting! Voor meer info ga naar de website van de Hartstichting: Dress Red Day 2020.

Op Dress Red Day trek je iets roods aan. Bestel hier jouw rode sieraad! Trek de aandacht! Vindt je hart- en vaatziekten onderzoek bij vrouwen belangrijk? Laat het zien. 🙂

Veel liefs, Sugheely

Sugheely Strijdhaftig

Auteur - Sugheely Strijdhaftig

Ik ben Sugheely. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden of modeaccessoires elke vrouw kan laten stralen met een lach. Glimlachen is echt goed voor je ziel. Bekijk al mijn tips en nieuwtjes.

Stoppen met heren sieraden
Welke oorbellen passen bij mij gezicht?

Laat iets vrolijks achter

Met jouw review help je andere klanten het juiste product te vinden! Ook gebruik ik jouw feedback om mijn producten te verbeteren. Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn nodig om het goed te laten werken.

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Onlangs bekeken

Sluiten

Leuk je hier te zien!

Lees mijn privacy beleid als je wil weten wat er met je gegevens gebeurt.

Heb je al een account?

Sluiten

Categorieën

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.