Trend alert: Grote en kleurrijke oorbellen

Grote en kleurrijke oorbellen

Ik moet je eerlijk zeggen dat het niet meevalt om met elke trend mee te doen. Elke jaar ben ik druk bezig met de trends voor sieraden. Ik vond de minimalistische trend maar verschrikkelijk. De kleuren, de maten, de gedachte erachter: ik snap er nog steeds niks van. Gelukkig komt daar nu een einde aan.

Ik heb goed nieuws voor de dames die net als ik van kleurrijke statement sieraden houden! Ik geef je een paar handige tips voor als je ‘s ochtends voor de spiegel staat en niet kan kiezen uit je oorbellen verzameling? Het is ook leuk dat je er goed op deze trend kan inspelen.

Grote en kleurrijke oorbellen trend

Vergeet bescheiden minimalistische oorbellen, voor oorbellen geldt vanaf nu maar één regel: hoe groter hoe beter! Grotere oorbellen zijn nu een trend. Wees niet bang om grote of lange statement oorbellen te kiezen dan je normaal zou doen. Ze vallen dan extra op.

Maar je moet er wel op letten dat de rest van je outfit niet veel kleuren heeft, anders wordt het ook te veel. Als je over de kleuren hebt, kan je dit jaar weer helemaal los gaan. Opvallende, kleurrijke en parels oorbellen zijn weer terug.

Meerdere oorbellen

Niks minder is meer, want meer is meer dit jaar! Draag je oren helemaal vol met mooie oorbellen. Je kunt meerdere gaatjes laten schieten. En zet (alleen als je het zelf leuk vindt) vooral piercings in je oor. Oorringetjes en oorhangers versieren je oor. Heb je twee oorbellen in het ene oor? Dan kun je juist spelen met drie oorbellen in het andere oor.

Ook ongelijke aantallen horen bij de trend. Je kunt er alsnog voor kiezen om precies hetzelfde te dragen in beide oren. Laat ze bijvoorbeeld perfect matchen bij je outfit of juist helemaal niet. Je kunt ook af en toe clips oorbellen dragen. Erg handig voor als je niet een extra gaatje wil piercen.

Heel veel succes met het kiezen van de juiste oorbellen! Bekijk hier jouw nieuwe paar grote, lange, kleurrijke oorbellen! Heb je iets gehad aan deze tips? Laat het me weten, vind ik leuk!

Heb je deze al gezien?

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Verkleuren van ringen
Welke oorbellen passen bij mijn gezicht?
Mijn winkelmand

Je product is toegevoegd.

Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 75 reviews.