Garantie

Je hebt wettelijk gezien het recht op een goed product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Van sommige producten mag meer worden verwacht dan van andere producten. Gaat het product in de geldend garantietermijn stuk of is er iets mis mee.

Dan zoeken we samen zo snel mogelijk naar een gepaste oplossing, bijvoorbeeld door het product te vervangen of geld terug te geven. Je kunt je klacht in dit geval bij mij melden. Is het probleem veroorzaakt door je eigen schuld, of gebruikte je het product normaal, maar het is gewoon versleten, dan heb je niet het recht op vervanging of terugbetaling van je geld. Bij Sugheely heb je een garantietermijn van zes maanden.

Je factuur of aankoopbewijs is ook meteen je garantiebewijs. Je krijg je factuur per mail. Zo raak je die nooit meer kwijt. Handig, toch?

Dat hangt van het product af. De garantie die ik je bied, is wettelijk vastgelegd en is afgestemd op de verwachte levensduur van een product.

Dat los ik deze klacht zo snel mogelijk op. Binnen de bedenktijd van 30 dagen na aankoop. In de meeste gevallen retourneer je gratis je product en ik betaal je zo snel mogelijk terug.

Mijn producten worden met zorg verpakt en gecontroleerd. Maar toch gaat soms iets mis. Als dit gebeurt, kun je het beste direct contact met me opnemen door een e-mail te sturen naar hallo.

  • Foto’s en een duidelijke omschrijving van de beschadiging;
  • Jouw eventuele ordernummer;
  • Jouw contactgegevens, zodat ik je (overdag) kan bereiken.

Stuur je product terug via mijn retourservice.

Terugsturen is heel simpel:

  • Vul de retourbon in.
  • Verpak de producten (en retourbon) in dezelfde doos waarin je de bestelling ontvangen hebt.
  • Plak het retourlabel op de verpakking over je eigen adres en breng je pakket naar een PostNL locatie.
  • Hier ontvang je een verzendbewijs, bewaar deze goed.

Kies je ervoor om geen gebruik te maken van mijn retourservice en je retour product zelf op eigen kosten aan mij terug te sturen. Stuur het product retour naar: Sugheely Sir Winston Churchilllaan 983 2286 AC Rijswijk Product ruilen? Na ontvangst, verzend ik dezelfde dag je nieuwe product.

Je hebt 30 dagen de tijd. Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen en passen. Ben je niet tevreden? Dan kun je de gekochte producten binnen deze tijd retourneren.

Nee, retourneren is gratis. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Kies je voor achteraf betalen met Klarna, dan geldt de 30 dagen bedenktijd als je binnen 14 dagen hebt betaald.

Heb je een product retour gestuurd dat je vooraf met iDEAL, Creditcard of PayPal hebt betaald? Dan wordt het bedrag binnen 2 werkdagen na ontvangst teruggeboekt. Maar heb je achteraf betaald met overboeking of Klarna? Dan wordt het bedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggeboekt. Of in mindering gebracht op je Klarna rekening. Het bedrag wordt altijd teruggeboekt naar de rekening of creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is.

Ja, zolang je bestelling nog niet is betaald of verzonden, kun je jouw bestelling nog annuleren. Toch niet tevreden? Kijk voor meer informatie bij de vragen over retourneren.

Heb je nog vragen?

Ik sta 5 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen?

Ik sta 5 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Sluiten Eerder bekeken
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.