Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan me geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met me opnemen via hallo. Ik geef je vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren is gratis binnen de bedenktijd van 30 dagen. Je mag tijdens de 30 dagen het product rustig bekijken en/of passen net als je ook zou doen in een winkel.

1. Pak je retour in

Stop de producten met de retourbon terug in dezelfde doos waarin je jouw bestelling ontvangen hebt.

2. Download je retourlabel

Ga nu naar jouw verzendbevestiging e-mail. Klik op de link om jouw retourlabel te downloaden. Of ga naar de track & tracé pagina en klik bij zending retour sturen op ‘Retourlabel downloaden’.

3. Print je retourlabel

Print en plak het retourlabel op de verpakking over je eigen adres.

4. Geef je retour af

Geef je pakket af bij een PostNL locatie. Je ontvangt een bewijs van overdracht met jouw track & tracé barcode.

5. Je geld terug binnen 14 werkdagen

Ik verwerk je retour na het ontvangen van je retour zending. Heb je een product retour gestuurd dat je vooraf hebt betaald? Dan boek ik binnen 14 werkdagen na aanmelding van retour of ontvangst het bedrag terug.

Maak je gebruik van achteraf betalen betalen? Dan verreken ik het retour bedrag op je factuur. En heb je verzendkosten betaald doordat je bestelling lager dan 49,99 kostte, dan betaal ik die ook aan je terug als je jouw gehele bestelling retour hebt verzonden.

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald.

Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Ja en nee, binnen de bedenktijd van 30 dagen is retourneren gratis voor bestellingen in Nederland. Wil je andere vervoerders of retourneren vanuit België? Dat kan en mag maar, dan zijn de kosten voor “eigen rekening”.

Als je twee of meer producten tegelijk besteld, maar je stuurt maar één retour. Dan krijg je de verzendkosten niet terug.

Of als je kiest voor een duurdere verzendoptie dan de standaard verzending bijvoorbeeld voor avondbezorging? Dan hoef ik je alleen de standaard verzendkosten terug te betalen.

Nee. Retouren is alleen gratis voor bestellingen in Nederland. Wil je retourneren vanuit België? Dat kan en mag maar, dan zijn de kosten voor “eigen rekening”.

Wanneer je jouw pakket afgeef bij een PostNL locatie krijg je een bewijs van overdracht, bewaar deze goed. Daarop staat een track & tracé barcode om je pakket te volgen.

Vanaf het moment dat je me meldt dat je afziet van je aankoop (een gedeelte van) heb je 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

Ik verwerk je retour na het ontvangen van je retour zending. Duurt het je te lang? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik help je graag.

Ik betaal je terug nadat ik je retourzending afgehandeld heb. Merendeels van de retourzendingen verwerk ik binnen 14 werkdagen na aanmelding van retour of nadat ik ze ontvangen hebt. Hoe snel je het geld terug hebt, wordt bepaald door je gekozen betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald. Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Annuleren

Ja, zolang je bestelling nog niet is betaald of verzonden, kun je jouw bestelling nog annuleren. Toch niet tevreden? Neem dan contact met me op.

Ik betaal je meteen terug als ik de annulering verwerkt heb. Hoe snel je het geld terug hebt, wordt bepaald door je gekozen betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald.
Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Heb je nog vragen?

Ik sta 5 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen?

Ik sta 5 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Eerder bekeken Sluiten
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.