Word Insider en krijg meer

Als je lid wordt van mijn Insider club profiteer je van exclusieve voordelen.

✔  € 10,- Welkomstkorting
✔  Toegang tot exclusieve Insider deals
✔  Eerder op de hoogte van nieuwe aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Iedereen vanaf 18 jaar kan een Sugheely Insider worden. Om een Insider te worden, moet je je aanmelden voor de Sugheely Insider Club of door een Insider Club account aan te maken.

De makkelijkste manier is door rechts bovenin op de website op ‘Mijn account icon‘ te klikken en dan op ‘Nog geen account? Start hier’. Daarna kun je jouw gegevens invullen en op ‘Account aanmaken’ klikken. Of maak een account bij de kassa.

Ik heb mijn Sugheely Club vernieuwd met heel veel nieuwe voordelen. Als Sugheely Insider ontvang je altijd korting en nóg meer voordeel.

Insider voordelen

✔ Altijd € 10,- welkomstkorting
✔ Toegang tot exclusieve Insider deals
✔ Eerder op de hoogte van aanbiedingen

Ik stuur je ongeveer 2 keer per maand een e-mailtje om je als eerste op de hoogte te brengen van het laatste nieuws over de Sugheely Insider Club en de exclusieve Insider deals.

Wil je ook Insider worden en direct genieten van alle voordelen? Meld je dan nu in 2 minuutjes aan!

Bij het inschrijven voor de Insider Club ontvang je € 10,- welkomstkorting. Je welkomstkorting kan alleen online ingewisseld worden. De welkomstkorting ontvang je in jouw welkom e-mail. De kortingscode is 1 maand geldig en te verzilveren bij een aankoop van € 40,- of meer.

Sugheely Insiders ontvangen exclusieve Insider deals. Deze deals gelden alleen voor Insider met een bevestigde inschrijving. Als je geen Sugheely Insider bent, heb je geen recht op deze exclusieve deals.

Heb je je aangemeld om een Insider te worden, maar je ontvangt nog steeds geen e-mails? Neem dan contact op met me. Het kan ook zo zijn dat je je per ongeluk hebt afgemeld van de nieuws e-mails. Je ontvangt dan alleen nog Insider Club status e-mails waarin ik je actuele Insider Status mail.

Ja, maar alleen als je een Insider account hebt. Je ontvangt dan alleen nog Insider Club status e-mails met actuele Insider Status informatie. Door je af te melden voor de nieuws e-mails ontvang je geen Insider Club-nieuws meer over speciale kortingen, Insider dagen en andere informatie speciaal voor Insiders.

Je kunt je direct via de e-mail afmelden, via de link uitschrijven.

Bekijk hier de voorwaarden van de Sugheely Insider Club.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Sluiten Net nog bekeken
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 70 reviews.