Nieuwe website online!

Nieuwe website online

Sugheely.nl in een nieuw jasje. Is het je al opgevallen toen je een nieuwe paar oorbellen, ketting, broche, armbandje of tasje bestelde. Dat mijn webshop helemaal is vernieuwd! Het lichtblauw waar ik zo aan gehecht was is vervangen door een nieuwe uitstraling met donkerblauw en gele kleuren. De afgelopen tijd heb ik weer hard gewerkt aan een aantal vormgeving en indeling van de website. In deze blog vertel ik je graag er meer over!

Product weergave

Met de nieuwe weergave optie kun je nu op de categorie pagina’s zelf kiezen hoe en hoeveel producten je op een rij wilt zien.

Menu op mobiel

Als je nu mijn webshop bezoekt op jouw mobiel, zie je dat aan de onderkant een balk met vier knoppen. In heb de keuze uit shop, categorieën, zoek en winkelmand. Zo veel beter voor je vingers. Je hoeft niet meer de bovenste menu te gebruiken als je daar geen zin in hebt.

Verlanglijst

Bij de verlanglijst is de mogelijkheid om je lijst te delen via sociaal media niet langer mogelijk. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik merkte dat er weinig of niet gebruik van werd gemaakt.

Nieuwe website online!

Blog

Ook de blog heeft een nieuwe jasje gekregen. Ik heb categorieën toegevoegd, zodat je er gemakkelijker doorheen kunt bladeren. Op dit moment is er maar twee categorieën om uit te kiezen; ‘Tips & info’ en ‘Nieuws’.

Contact

Je kunt altijd nog bij mij terecht met al je vragen. Maar het contactformulier is weg omdat het voor problemen zorgde. Ik wilde een veiliger en gemakkelijker manier van contact opnemen voor je regelen. Na veel pogingen heb ik de volgende oplossing gekozen. Als je nu op het e-mailadres klikt, gaat jouw e-mail open. Zo kun je direct beginnen met jouw vraag of probleem te mailen.

Zelf ben ik super trots op het resultaat. Ik ben erg benieuwd wat je van mijn nieuwe website vindt en hoor het graag via Facebook en/of Twitter.

Stoppen met heren sieraden
Verhoging van de verzendkosten

Laat iets vrolijks achter

Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn vereist. Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Laatst bekeken Sluiten

Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 66 reviews.