Over mij

Sugheely Strijdhaftig

Wie zit achter deze webshop?

Over mij? Wat leuk dat je meer wilt weten over wie achter deze webshop zit. Hoi, mijn naam is Sugheely Strijdhaftig, de eigenaar van (je raadt het al) Sugheely.nl. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in Rijswijk, een stad tussen Den Haag en Delft.

Het begon allemaal met een droom

Als kind wist ik nog niet wat ik wilde worden. Maar ik droomde altijd al van iets voor mezelf of een eigen winkeltje beginnen. Bijna elke dag speelde mijn zusje en ik wel urenlang winkeltje of horeca-eigenaren. We verkochten zogenaamd modeaccessoires. Het waren vooral spullen die we uit de kledingkast van onze moeder haalde. Ma was daar niet zo blij mee ;-).

Het was eerst een hobby

Als tiener vond ik haast nooit sieraden die bij me paste. Daarom begon ik met het maken van mijn eigen sieraden. Ik vond het best wel leuk. Maar door mijn opleiding bleef er weinig tijd over voor een hobby. Uiteindelijk haalde ik mijn diploma en begon te werken bij een internationaal bedrijf als filiaalmanager. Tijdens een workshop sieraden maken samen met andere filiaalmanagers herinnerde ik me weer hoe leuk het was om met wat kralen en draad een sieraad te maken. Ik had een kralen armband van een zilveren hanger met tekst voorzien en had zo een origineel sieraad gemaakt.

Ik gaf het als cadeau aan mijn moeder. Ze moest ervan stralen. Toen wist ik het: Ik wilde mensen blij maken met mijn sieraden. Na jarenlang elke dag met plezier te hebben gewerkt, besloot ik mijn baan op te zeggen. Ik ben gaan doen waar ik echt blij van word, iets voor mezelf: een eigen webwinkel runnen. Ik koos een webshop te beginnen waarin ik handgemaakte sieraden en modeaccessoires verkocht. Dat was de start van Sugheely Beauty (sinds 2017 Sugheely). Zonder steun en hulp van mijn familie was het runnen van de webshop niet mogelijk geweest.

Over Sugheely.nl

Sugheely is de webwinkel voor mensen, die van unieke vrolijk gekleurde sieraden en tassen houden. Mijn missie is je een goed gevoel te geven en leuke gekleurde sieraden en tassen toegankelijk te maken.

Mijn bestsellers van deze maand

WebwinkelKeur

Ik ben ook lid van de Stichting WebwinkelKeur. Je koopt vertrouwd online met de zekerheid van dit keurmerk. Bij deze stichting zijn 9000 webshops aangesloten. Dit keurmerk brengt meer transparantie en veiligheid in de markt van het online winkelen.

Jouw glimlach is mijn succes

Als je bij me een bestelling plaatst, doe ik mijn uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. De producten verzend ik meestal in een brievenbusdoos. Zo kan het ook bezorgd worden als je niet thuis bent. Heb je iets bij me gekocht, maar je bent van gedachte verandert of valt het toch tegen? Je krijgt van me niet zoals bij andere webshops een bedenktijd van maar 14 dagen. Ik geef je tot 30 dagen bedenktijd en gemakkelijk retour. Genoeg over mezelf.

Ik wens je veel shopplezier. Want jouw glimlach is mijn succes.

Heb je een vraag of opmerking?

Laat een bericht achter, bel of App me. Ik hoor en help je graag!

Groetjes, Sugheely.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Opnieuw bekijken Sluiten

Sluiten
Menu
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 61 reviews.