Over Sugheely

Sugheely Strijdhaftig

Wie zit achter deze webshop?

Mijn naam is Sugheely Strijdhaftig, ik ben de oprichter van Sugheely.nl. Ik help vooral vrouwen stralen met kleurrijke sieraden en accessoires. Samen met mijn vriend woon ik in Rijswijk en heb ik twee kinderen. Ik run Sugheely.nl met veel hulp van mijn gezin. Ik hou van feel good, tamarinde snoep, Johnny cakes, Nojito, family time, Netflix en soulfood.

Het begon allemaal met een droom

Als kind wist ik niet wat ik wilde worden. Maar ik droomde altijd al van iets voor mezelf of een eigen winkeltje beginnen. Bijna elke dag speelde mijn zusje en ik wel urenlang winkeltje of horeca-eigenaren. We verkochten dames modeaccessoires. Het waren vooral spullen die we uit de kledingkast van onze moeder haalde. Ze was daar niet blij mee.

Het was eerst een hobby

Als tiener vond ik haast nooit sieraden die bij me paste. Daarom begon ik met het maken van mijn eigen sieraden. Ik vond het best wel leuk. Maar door mijn opleiding bleef er weinig tijd over voor een hobby. Na het halen van mijn diploma en begon ik te werken bij een internationaal bedrijf als filiaalmanager. Tijdens een workshop sieraden maken met andere filiaalmanagers herinnerde ik me weer hoe leuk het was om een sieraad te maken.

Welke armbandmaat heb ik?

Mensen laten stralen

Ik gaf het als cadeau aan mijn moeder. Ze moest ervan stralen. Toen wist ik het: Ik wilde mensen blij maken met mijn sieraden. Na jarenlang met plezier te hebben gewerkt, besloot ik mijn baan op te zeggen. Ik ben gaan doen waar ik echt blij van word, iets voor mezelf. Ik koos om een webshop te beginnen waarin ik handgemaakte sieraden en accessoires verkocht. Dat was de start van Sugheely Beauty (sinds 2017 Sugheely).

Over Sugheely.nl

Sugheely.nl is de webwinkel voor mensen, die van unieke vrolijk gekleurde armbanden, kettingen, oorbellen, broches houden. Soms is het vinden van blijdschap zo simpels als het dragen van een sieraad met je lievelingskleur. Laat je op de hoogte houden van sieradentips en acties. Dat kan door je voor mijn nieuwsbrief in te schrijven. Bovendien krijg je ook een coupon code t.w.v € 5,- cadeau. Social media is leuk – maar geen must.

WebwinkelKeur

Ik ben ook lid van de Stichting WebwinkelKeur. Je koopt vertrouwd online met de zekerheid van dit keurmerk. Bij deze stichting zijn 9200 webshops aangesloten. Dit keurmerk brengt meer transparantie en veiligheid in de markt van het online winkelen.

Justdiggit de aarde vergroenen en afkoelen

De aarde vergroenen & afkoelen

Voor elke bestelling die je bij me plaatst, doneer ik € 1,- aan Justdiggit. Ik vind het belangrijk dat ik het milieu zo min mogelijk belast met mijn webshop. Daarom probeer ik de weg die jouw pakje aflegt tot dat het door je brievenbus bezorgd is op deze manier te compenseren. Dat komt bovenop mijn andere initiatieven, waarbij ik mijn bedrijf plastic vrij wil maken door gebruik te maken van duurzame verpakkingsmateriaal.

Ik heb gekozen om mijn bestellingen in Nederland te verzenden als een brievenbuspakje. Je volgt jouw pakjes online met een track & tracé code. Want de meeste van mijn producten passen gemakkelijk door de brievenbus. Ze worden bezorgd zelfs als er niemand thuis is. (tenzij je brievenbus vol is). Hierdoor verminder ik mijn CO2 footprint.

Jouw glimlach is mijn succes

Heb je iets bij me gekocht, maar je bent van gedachte verandert of valt het toch tegen? Je krijgt van me niet zoals bij andere webshops een bedenktijd van maar 14 dagen. Ik geef je tot 30 dagen bedenktijd en gemakkelijk retour. Genoeg over mezelf. Ik wens je veel shopplezier. Want jouw glimlach is mijn succes. Heb je een vraag of opmerking? Laat een bericht achter, bel of App me. Ik hoor en help je graag!

Groetjes, Sugheely.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Verlanglijst
Eerder bekeken Sluiten
Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.