Privacybeleid Sugheely.nl

Ik gebruik jouw persoonsgegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. En ik verkoop jouw persoonsgegevens niet en zal deze alleen met andere delen, die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Ik verwerk persoonsgegevens in het kader van deze diensten. Wanneer je op Sugheely.nl bestelt, wil je de zekerheid dat zorgvuldig met jouw gegevens wordt omgegaan.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking hou ik me aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG”), beter bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze privacybeleid zet uiteen hoe ik jouw gegevens verzamel en gebruik, in overeenstemming met de AVG.

In deze privacy beleid leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel en gebruik, en met welk doel ik dat doe. Ik raad je aan deze privacy beleid zorgvuldig te lezen. Deze privacyverklaring heeft betrekking op mijn website, https://www.sugheely.nl/.

Deze privacy beleid is voor het laatst aangepast op: 17 februari 2022.

Gebruik van persoonsgegevens

Als je gebruik maakt van mijn websites die ik aanbiedt, dan kun je persoonsgegevens met me delen. Ik verzamel en maak gebruik van persoonsgegevens die je direct met me deelt. Ik zou de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan beschreven in deze verklaring, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven.

Ook verwerk ik geen persoonsgegevens, die door cookies zijn verzameld. Lees ook mijn cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die ik gebruik op deze website. Ik heb een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten. De gegevens die ik van Google Analytics krijg, zijn anoniem. Hieronder zie je een overzicht van de gegevens dat ik opslaan en je ziet in het overzicht wat ik met deze gegevens doe.

Soorten gegevens verzameld

Wanneer je bij me bestelt, dan kan ik de volgende gegevens verzamelen:

  • Voor- en achternaam: zodat ik je netjes kan aanspreken;
  • Adresgegevens: om jouw bestellingen te kunnen bezorgen.
  • Telefoonnummer: om je te kunnen bereiken als met de bestelling iets mis gaat.
  • E-mailadres: om je op de hoogte te houden van jouw bestelling. Ook kun je met jouw e-mailadres eenvoudig op mijn website je gegevens inzien, aanpassen.
  • Bestelgeschiedenis: in geval van garantie, klachten en om je te informeren over je bestellingen.
  • Geboortedatum: voor als je met Klarna wilt betalen.
  • Betaalinformatie; BTW nummer, Bankrekeningnummer;
  • Andere info die je vrijwillig besluit te delen met me: social media accounts, login ID, IP-adres, feedback en meningen.

Gronden voor de verwerking

Ik verwerk jouw persoonsgegevens in het algemeen voor de volgende doeleinden:

  • Aanmelden en verifiëren voor als je een account bij me hebt;
  • Communicatie tussen ons;
  • Opmaken en versturen van facturen
  • Het versturen van nieuwsbrieven via e-mail;
  • Analyse van statistieken en optimalisatie van mijn website.

Ik verzamel jouw persoonsgegevens op basis van de gerechtvaardigde belangen of jouw toestemming, die je altijd kunt intrekken.

Bewaren van persoonsgegevens

Ik bewaar je persoonsgegevens zo lang als nodig is ter realisering van de doeleinden van deze Privacybeleid. In het algemeen bewaar ik jouw persoonsgegevens  tot 12 maanden na je laatste bestelling. Hierna zal ik je persoonsgegevens verwijderen. Maar jouw bestelgegevens ben ik volgens de belastingwetgeving verplicht tot 7 jaar na het plaatsen van de bestelling te bewaren.

Jouw privacyrechten

Je hebt het recht op inzage en correctie van de informatie die ik verwerk. Als je dat wilt, kun je direct contact met me opnemen. Ik zorg ervoor dat ik je een kopie bezorg van de gegevens die ik over jou verwerk. Mogelijk moet ik jouw identiteit verifiëren om aan jouw verzoek te voldoen. Zijn jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet van toepassing? Dan kun je contact met me opnemen om jouw informatie te updaten of te verwijderen.

Je hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking. Als je wilt dat ik jouw informatie verwijder, dan kun je me op ieder moment informeren. Je kunt op elk moment contact met me opnemen met betrekking tot deze verzoek. Ik behandel binnen 4 weken jouw verzoek, in overeenstemming met de AVG. Als je niet tevreden bent met het antwoord dat je ontvangt? Meld eerst jouw klacht bij me. Je kun jouw klacht ook voorleggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als we er niet samen uitkomen.

Je kunt jouw schriftelijke verzoek sturen naar:

Sugheely Strijdhaftig
Inzageverzoek WBP/AVG
Sir Winston Churchilllaan 983
2286 AC Rijswijk

Of stuur een e-mail naar hallo.

Delen met anderen

Ik zou jouw informatie niet delen met anderen zonder je toestemming, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die je met me hebt afgesloten, of tenzij dit een wettelijke verplichting is.

Ik gebruik een aantal diensten en plugins. Denk hierbij aan het opslaan van je gegevens; hiervoor huur ik een server bij een hostingprovider. Bij het bezorgen en retourneren van jouw bestelling maak ik gebruik van de diensten van PostNL via Myparcel. Ik gebruik Mailpoet om mijn blog updates te verzenden. Voor het verzamelen van klantbeoordelingen maak ik gebruik van WebwinkelKeur. En voor de afhandeling van de betalingen gebruik ik de diensten van Mollie en Klarna. Ze mogen jouw persoonsgegevens alleen voor het uitvoeren van de gevraagde taak gebruiken.

Beveiliging

Ik vind een goede beveiliging van persoonsgegevens belangrijk. Daarom neem ik passende technische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Ik heb onder andere de volgende technische en organisatorische maatregelen genomen:

  • Toegangscontrole, gebruik van wachtwoorden enz;
  • Encryptie van data;
  • Anonimiseren van data;
  • Overdrachten alleen over SSL;

Mijn gehele webwinkel gebruikt een beveiligde een internetverbinding. Bij een beveiligde internetverbinding staat https:// in de adresbalk van jouw browser in plaats van het normale http://. Https:// voorkomt dat onbevoegden mee kunnen lezen met de gegevens die je invult op mijn website.

Sugheely.nl
Sir Winston Churchilllaan 983
2286 AC Rijswijk Z.H
hallo

T :+31 (0) 708 87 17 48
KvK nr: 57241848

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Opnieuw bekijken Sluiten

Sluiten
Menu
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 66 reviews.