Privacyverklaring

Dit is het privacyverklaring van:

Sugheely
Sir Winston Churchilllaan 983
2286 AC Rijswijk Z.H
e-mail

T :+31 (0) 702 14 41 96
KvK nr: 57241848

Persoonsgegevens

Wanneer je bij Sugheely bestelt, wil je zekerheid dat zorgvuldig met jouw gegevens wordt omgegaan. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om. De gegevens verwerk ik in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR).

Ik gebruik jouw persoonsgegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. En ik verkoop jouw persoonsgegevens niet en zal deze alleen met andere delen, die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Ik verwerk geen persoonsgegevens, die door cookies zijn verzameld. Lees ook mijn cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die ik gebruik op deze website. Ik heb een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten. De gegevens die ik van Google Analytics krijg, zijn anoniem. Hieronder zie je een overzicht van de gegevens dat ik opslaan en je ziet in het overzicht wat ik met deze gegevens doe.

Wat ik opslaan en waarom

  • Voor- en achternaam: zodat ik je netjes kan aanspreken.
  • Geboortedatum: voor als je met Klarna wilt betalen.
  • Adresgegevens: om jouw bestellingen te kunnen bezorgen.
  • Telefoonnummer: om je te kunnen bereiken als met de bestelling iets mis gaat
  • E-mailadres: om je op de hoogte te houden van jouw bestelling. Ook kun je met jouw e-mailadres eenvoudig op mijn website je gegevens inzien, aanpassen.
  • Bestelgeschiedenis: in geval van garantie, klachten en om je te informeren over je bestellingen.

Beveiliging

Ik vind een goede beveiliging van persoonsgegevens belangrijk. Daarom neem ik passende technische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Mijn gehele webwinkel gebruikt een beveiligde een internetverbinding.

Bij een beveiligde internetverbinding staat https:// in de adresbalk van jouw browser in plaats van het normale http://. Https:// voorkomt dat onbevoegden mee kunnen lezen met de gegevens die je invult op mijn website.

Uitwisseling van gegevens

Ik gebruik een aantal diensten en plugins. Denk hierbij aan het opslaan van je gegevens; hiervoor huur ik een server bij een hostingprovider. Bij het bezorgen en retourneren van jouw bestelling maak ik gebruik van de diensten van PostNL via Myparcel. Voor het verzamelen van klantbeoordelingen maak ik gebruik van WebwinkelKeur. En voor de afhandeling van de betalingen gebruik ik de diensten van Mollie en Klarna. Ze mogen jouw persoonsgegevens alleen voor het uitvoeren van de gevraagde taak gebruiken.

Bewaartermijn

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Jouw persoonsgegevens worden tot 6 maanden na de laatste bestelling bewaard. Hierna zal ik je persoonsgegevens verwijderen.

Maar jouw bestelgegevens ben ik volgens de belastingwetgeving verplicht tot 7 jaar na het plaatsen van de bestelling te bewaren.

Jouw privacyrechten

Je hebt het recht op inzage in jouw persoonsgegevens, het recht om correctie of verwijdering van je persoonsgegevens te vragen en het recht op vergetelheid. Dit recht houdt in dat je mij kan vragen om je persoonsgegevens te wissen. Daarnaast kun je verzet aantekenen tegen het gebruik van jouw gegevens.

Als je wilt weten welke van jouw persoonsgegevens door mij verwerkt worden, kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Ik behandel binnen vier weken jouw verzoek.
Zijn jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet van toepassing? Dan kun je een aanvullend verzoek doen om jouw gegevens te laten wijzigen, aan te vullen of te wissen.

Je kunt jouw schriftelijke verzoek sturen naar:

Sugheely Strijdhaftig
Inzageverzoek WBP/AVG
Sir Winston Churchilllaan 983
2286 AC Rijswijk

Of stuur een e-mail naar e-mail.

Heb je een klacht over het gebruik van jouw persoonsgegevens? Meld eerst jouw klacht bij mij. Via de contactpagina kun je contact met mij opnemen. Je hebt ook het recht om te klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als we er niet samen uitkomen.

Deze privacyverklaring is het laatst bijgewerkt op 30 april 2019.

Sugheely

Fijn dat je op Sugheely.nl komt winkelen! Wil je de beste shopervaring? Klik dan op 'Akkoord'. Als je zelf een keuze wilt maken, klik dan op instellingen. Veel shopplezier!

Meer info over cookies | Sluiten
Instellingen