Service & contact

Ik ben hier om te helpen.

Ik  heb deze ruimte voor je gecreëerd, zodat je alle informatie kunt vinden waarnaar je op zoek was.

Populaire vragen

Wil je weten welke armbandmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daarachter te komen. Ik heb hier een paar manieren voor je op een rijtje gezet. Of je nu helemaal geen armband hebt of een goed passende armband, maar je weet even niet meer welke maat het was? Ik help je even op weg! Lees deze service pagina door.

Wil je weten welke ringmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daarachter te komen. Ik heb hier een paar manieren voor je op een rijtje gezet. Of je nu helemaal geen ring hebt of een goed passende ring, maar je weet niet meer welke maat het was? Ik help je even op weg! Lees deze pagina door.

Als je een mooi sieraad hebt, wil je natuurlijk dat het zo lang mogelijk mooi blijft. Dit doe je door er voorzichtig mee om te gaan en het af en toe schoon te maken. Benieuwd hoe je het beste kunt verzorgen of schoonmaken? Op deze pagina vind je info hoe je jouw sieraad zo mooi kunt houden.

Sugheely Insiders lid 10% welkomstkorting*

Sugheely Insiders leden ontvangen 10% kortingscode* op hun eerste aankoop. De kortingscode is 1 maand geldig en te verzilveren bij een aankoop van € 25,- of meer. De code is alleen in te leveren in mijn webshop.

*Uitsluitingen: De korting geldt niet in combinatie met andere kortingscodes.

PS Als je een (persoonlijke) kortingscode hebt moet je deze voor het plaatsen van je bestelling invoeren. Ik kan codes niet achteraf verrekenen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op

Als je nog steeds onbeantwoorde vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op. Ik ben van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 beschikbaar.

Mijn winkelmand
Sluiten Favoriet
Sluiten Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 73 reviews.