Keurmerk

WebwinkelKeur eisen

Lid van WebwinkelKeur

Keurmerk: WebwinkelKeur. Ik ben lid van de WebwinkelKeur. Bij deze stichting zijn meer dan 9200 webshops aangesloten. WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Ze zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en je kunt jouw ervaringen met een webwinkel delen.

Op deze manier worden webwinkels zowel door jouw als door WebwinkelKeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus! Als consument kun je ervan op aan dat deze webshops de algemene voorwaarden van WebwinkelKeur en gedragscode van de stichting naleven. Voor meer informatie zie: www.webwinkelkeur.nl.

Mijn webwinkel keurmerk bemiddelt bij geschillen

Verder zorgt dit keurmerk voor bemiddeling als we er niet uitkomen met elkaar. Je kunt je dan met jouw klacht eventueel wenden tot de WebwinkelKeur. Deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing komen? Dan heb je nog de mogelijkheid om jouw klacht door DigiDispuut (digidispuut.nl) te laten behandelen.

De uitspraak hiervan is bindend en zowel jij als ik moeten akkoord gaan met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door jou betaald moeten worden aan de betreffende commissie. Ook is het mogelijk om jouw klachten aan te melden via het Europees ODR-platform (http://ec.europa.eu/odr). Het unieke van dit keurmerk is dat je als klant een directe manier van terugkoppeling kan geven middels een klik op onderstaande link.

Reviews via Webwinkelkeur

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en service. Mijn beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Ze hebben maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Veelgestelde vraag

Het schrijven van een beoordeling is bedoeld om jouw ervaringen met Sugheely.nl te delen met anderen. Ben je tevreden over mijn service en wil je jouw ervaring met mijn webshop met andere mensen delen? Dan kun je een beoordeling schrijven. Natuurlijk mag je het ook laten weten als je niet tevreden bent over een product of service. In je beoordeling schrijf je dus over jouw algemene ervaringen.

Hoe je een product review kunt schrijven bij Sugheely.nl.

 1. Log in op je account.
 2. Zoek naar het product dat je wilt beoordelen op de webshop.
 3. Op de productpagina, klik je op de ‘Beoordelingen’ link.
 4. Kies het aantal sterren dat je het product wilt geven.
 5. Deel je beoordeling in het tekstveld.
 6. Controleer of het allemaal klopt.
 7. Zowel druk op de ‘Beoordeling versturen’ knop om je review achter te laten.

Heb je geen Sugheely account? Dan kun je via de Webwinkelkeur review uitnodiging een product review schrijven.

Webwinkelkeur verzamel voor mij automatisch klantbeoordelingen. Hun systeem stuurt je geheel automatisch een uitnodiging per e-mail.

Hoe je een product review kunt schrijven via Webwinkelkeur.

 1. Open je review uitnodiging.
 2. Kies het aantal sterren dat je het product wilt geven.
 3. Deel je beoordeling in het tekstveld.
 4. Controleer of het allemaal klopt.
 5. Zowel druk op de ‘Opslaan’ knop om je review achter te laten.

Volg deze stappen om een beoordeling te schrijven:

 1. Ga naar de leden pagina van Sugheely website van WebwinkelKeur.nl
 2. Klik op de reviews tab. Hier zie je al mijn reviews en je kunt ook je review invullen.
 3. Over de vraag ‘Hoe beoordeel je deze webwinkel?’ Kies het aantal sterren dat je wilt geven.
 4. Nu kom je op een nieuw venster. Vul hier de gevraagde informatie in.
 5. Controleer of het allemaal klopt? Klik dan op de knop: ‘Verder gaan’ om je review te verzenden.

Alle beoordelingen worden op WebwinkelKeur.nl geplaatst. Zowel de positieve als de negatieve. Als je de beoordeling hebt verstuurd, duurt het maximaal 72 uur voordat je beoordeling op de site staat. Dat is omdat je de beoordeling eerst moet geverifieerd. Dit doe je door op een link te klikken in de e-mail die je van WebwinkelKeur hebt ontvangen. WebwinkelKeur doen dit om te controleren of het e-mailadres wel echt is.

Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën

Wacht! Voordat je weggaat...

Wil je 10% korting op jouw eerste bestelling? Gebruik dan de onderstaande kortingscode bij het afrekenen

10AF

Aanbevolen producten

De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.