Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan me geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met me opnemen via hallo. Ik geef je vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Belangrijk: Als het product beschadigd is, heb ik het recht het aankoopbedrag niet (volledig) terug te betalen.

Retourneren is gratis binnen de bedenktijd van 30 dagen. Je mag tijdens de 30 dagen het product rustig bekijken en/of passen net als je ook zou doen in een winkel.

1. Pak je retour in

Stop de producten met de retourbon terug in dezelfde doos waarin je jouw bestelling ontvangen hebt.

2. Download je retourlabel

Maak een PostNL retourlabel via mijn retourportaal of gebruik de link uit je verzendbevestiging e-mail.

3. Print je retourlabel

Print en plak het retourlabel op de verpakking over je eigen adres.

4. Geef je retour af

Geef je pakket af bij een PostNL locatie. Je ontvangt een bewijs van overdracht met jouw track & tracé barcode.

5. Je geld terug binnen 14 werkdagen

Ik verwerk je retour na het ontvangen van je retour zending. Heb je een product retour gestuurd dat je vooraf hebt betaald? Dan boek ik binnen 14 werkdagen na aanmelding van retour of ontvang het bedrag terug.

Maak je gebruik van achteraf betalen? Dan bereken ik het retourbedrag op je factuur. En heb je verzendkosten betaald doordat je bestelling lager dan 49,99 kostte, dan betaal ik die ook aan je terug als je jouw gehele bestelling retour hebt verzonden.

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald.

Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Ja en nee, binnen de bedenktijd van 30 dagen is retourneren gratis voor bestellingen in Nederland. Wil je andere vervoerders of terugsturen vanuit België? Dat kan en mag maar, dan zijn de kosten voor “eigen rekening”.

Als je twee of meer producten tegelijk besteld hebt en je stuurt maar één retour. Dan krijg je de verzendkosten niet terug. Of als je kiest voor een duurdere verzendoptie dan de standaard verzending bijvoorbeeld voor avondbezorging? Dan hoef ik alleen de standaard verzendkosten terug te betalen.

Nee. Retouren is alleen gratis voor bestellingen in Nederland. Wil je terugsturen vanuit België? Dat kan en mag maar, dan zijn de kosten voor “eigen rekening”.

Wanneer je jouw pakket afgeeft bij een PostNL locatie krijg je een bewijs van overdracht, bewaar deze goed. Daarop staat een track & tracé barcode om je pakket te volgen.

Vanaf het moment dat je me meldt dat je afziet van je aankoop (een gedeelte van) heb je 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

Ik verwerk je retour na het ontvangen van je retour zending. Duurt het je te lang? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik help je graag.

Ik betaal je terug nadat ik je retourzending afgehandeld heb. Merendeels van de retourzendingen verwerk ik binnen 14 werkdagen na aanmelding van retour of nadat ik ze ontvangen heb. Hoe snel je het geld terug hebt, wordt bepaald door jou gekozen betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald. Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Annuleren

Ja, zolang je bestelling nog niet is betaald of verzonden, kun je jouw bestelling nog annuleren. Toch niet tevreden? Neem dan contact met me op.

Ik betaal je meteen terug als ik de annulering verwerkt heb. Hoe snel je het geld terug hebt, wordt bepaald door jou gekozen betaalmethode:

  • iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 5 werkdagen

Ik betaal je altijd terug met dezelfde betaalmethode waarmee je jouw bestelling hebt betaald.
Heb je betaald met een kortingscode? Dan betaal ik niet de prijs van de code uit. Na de verwerking van je retour kun je het tegoed nog eens bij me uitgeven.

Niet gevonden wat je zocht?

Als je nog steeds onbeantwoorde vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op. Ik ben van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 beschikbaar.

Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën

Wacht! Voordat je weggaat...

Wil je 10% korting op jouw eerste bestelling? Gebruik dan de onderstaande kortingscode bij het afrekenen

10AF

Aanbevolen producten

De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.