Siteplan

Dit is mijn siteplan. Allereerst een siteplan word meestal een sitemap genoemd. Het is een pagina waarin links naar alle pagina’s van een website staan. Die meestal op onderwerpen zijn gesorteerd. De nadruk ligt vooral op de meest bezochte categorieën of meest belangrijke informatie pagina’s. Het is ook nog handig hulpje. Omdat op dit manier is het voor jou en andere bezoekers makkelijk om bepaalde pagina’s te vinden op mijn site.

Je vindt hier links naar de categorieën van mijn webshop en blog berichten. Wil je snel en makkelijk een pagina bekijken om meer info te lezen over een bepaalde onderwerp? Bijvoorbeeld; zoek je info over de bestellen op mijn webshop, de standaard levertijd of het terugsturen van producten via PostNL. Misschien wil je gewoon even weten of ik ook andere bezorgopties aanbied en wat de kosten daarvan zijn? Met één klink kom je erachter. Heb je nog steeds vragen en wil je nog meer informatie? Laat het mij even weten door contact met mijn op te nemen.

Ik heb ook link(s) naar andere sites die ik het bekijken waard vind. Op dit moment heb ik er maar één. Maar er komen zeker nog meer bij.

Menu
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Opnieuw bekijken

Sluiten

Leuk je hier te zien!

Lees mijn privacy beleid als je wil weten wat er met je gegevens gebeurt.

Heb je al een account?

Sluiten

Sluiten

Categorieën

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.