Stoppen met herensieraden

Stoppen met heren sieraden

Stoppen met de heren collectie. Ja, je leest het goed! Ik stop met de heren. Ik wilde bewust kiezen voor mijn gezondheid dat kan op allerlei manieren. Door te gaan sporten, meer tijd met mijn familie door brengen, of gewoon elke dag op tijd naar bed te gaan. Maar een webshop hebben kost best wel veel tijd. Na lang er over na te hebben gedacht hoe ik meer tijd over kon houden en andere activiteiten kan doen waar ik blij van word.

Tijdens het verbouwen aan mijn huis besloot ik het roer om te gooien. Ik verwijder alle heren sieraden categorieën en besloot om me weer volledig op dames te richten.

Meer tijd als ik stop

Ik wilde er graag vanaf, omdat ik het gevoel voor heren sieraden miste. Het kostte me altijd uren om iets te bedenken of ontwerpen voor de heren collectie. Maar wat ik ook deed ik werd er niet blij van. Ik ben veel liever bezig met de dames sieraden en de tassen. En ik vond het op een gegeven moment zo jammer dat ik besloot ermee te stoppen. Ik wil nu meer tijd voor nuttige en leuke activiteiten.

Tot mijn verbazing was het voor me niet moeilijk om de heren categorieën te verwijderen. Het geeft me heel veel rust om niet meer met de heren collectie bezig te hoeven zijn. Daarnaast vind ik het leuker om meer tijd met mijn kinderen te besteden. En meer gerichter te werk te gaan met de webshop. Dus vanaf vandaag geen sieraden voor heren meer op Sugheely.nl.

Wat gebeurd er nu met die producten?

Voor me breekt de drukste tijd van het jaar aan. Ik ben de komende tijd bezig met een paar webshop aanpassingen. Een heel belangrijk moment. Een paar producten uit de heren collectie die dames ook dragen, heb ik voor nu in de dames collectie gezet. Dus grijp je kans als je nog sieraden voor heren wenst te kopen.

Veel winkelplezier! :-)

Corona maatregelen
Nieuwe website online

Laat iets vrolijks achter

Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn vereist. Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Laatst bekeken Sluiten

Sluiten
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 66 reviews.