Trend alert: Grote en kleurrijke oorbellen

Trend alert: Grote en kleurrijke oorbellen

Ik moet je eerlijk zeggen dat het niet meevalt om met elke trend mee te doen. Elke jaar ben ik druk bezig met de trends voor sieraden. Ik vond de minimalistische trend maar verschrikkelijk. De kleuren, de maten, het gedachte erachter: ik snap er nog steeds niks van. Gelukkig komt daar nu een einde aan.

Ik heb goed nieuws voor de dames die net als ik van kleurrijke statement sieraden houden! Ik geef je een paar handige tips voor als je ’s ochtends voor de spiegel staat en niet kan kiezen uit je oorbellen verzameling? Het is ook leuk dat je er goed op deze trend kan inspelen.

Grote en kleurrijke oorbellen trend

Vergeet kleine minimalistische oorbellen, voor oorbellen geldt vanaf nu maar één regel: hoe groter hoe beter! Grotere oorbellen zijn nu een trend geworden. Wees niet bang om grote of lange statement oorbellen te kiezen dan je normaal zou doen. Ze vallen dan extra op.

Maar je moet er wel opletten dat de rest van je outfit niet veel kleuren heeft, anders wordt het natuurlijk ook te veel. Als je over de kleuren hebt, kunnen we dit jaar weer helemaal los gaan. Opvallende, kleurrijk en parels oorbellen zijn weer terug.

Meerdere oorbellen

Niks minder is meer, want meer is meer dit jaar! Draag je oren helemaal vol met mooie oorbellen. Je kunt meerdere gaatjes laten schieten. En zet (alleen als je het zelf leuk vindt natuurlijk) vooral piercings in je oor. Oorringetjes en oorhangers versieren je oor. Heb je twee oorbellen in het ene oor? Dan kun je juist spelen met drie oorbellen in het andere oor.

Ook ongelijke aantallen horen bij de trend. Je kunt er natuurlijk alsnog voor kiezen om precies hetzelfde te dragen in beide oren. Laat ze bijvoorbeeld perfect matchen bij je outfit of juist helemaal niet. Je kunt ook af en toe clips oorbellen dragen. Erg handig voor als je niet een extra gaatje wil piercen.

Heel veel succes met het kiezen van de juiste oorbellen! Bestel hier jouw nieuwe paar grote, lange kleurrijke oorbellen! Heb je iets gehad aan deze tips? Laat het me weten, vind ik leuk 🙂

Veel liefs, Sugheely

Sugheely Strijdhaftig

Auteur - Sugheely Strijdhaftig

Ik ben Sugheely. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden of modeaccessoires elke vrouw kan laten stralen met een lach. Glimlachen is echt goed voor je ziel. Bekijk al mijn tips en nieuwtjes.

Gift guide

Laat iets vrolijks achter

Met jouw review help je andere klanten het juiste product te vinden! Ook gebruik ik jouw feedback om mijn producten te verbeteren. Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn nodig om het goed te laten werken.

Lees meer

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Onlangs bekeken

Sluiten

Leuk je hier te zien!

Lees mijn privacy beleid als je wil weten wat er met je gegevens gebeurt.

Heb je al een account?

Sluiten

Categorieën

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.