Verbouwen in en om het huis.

Verbouwing & 10% korting

De hele jaar door ben ik druk heen en weer bezig met het balanceren van mijn webshop, blog en kinderen. Waardoor voor verbouwen geen tijd over blijft. Gelukkig hebben mijn kinderen nu zomervakantie. Het is weer tijd voor wat verbouwing in en om het huis.

De afgelopen jaren hebben we elk jaar net als zo velen aan het huis lopen klussen tijdens de zomer vakantie. Waardoor er weinig tijd overblijft voor de webshop. Daarom koos ik tot vorige jaar om de winkel één week te sluiten. Ik had het vorige jaar anders aan gepakt. In plaats van één week, had ik er twee weken van gemaakt. Je raadt het al, het beviel me zo goed dat ik het deze jaar weer ga doen.

Leuk nieuws: de webshop blijft gewoon open! Bestellen kan gewoon zoals je gewend bent. Maar ik verwerk vanaf vrijdag 6 augustus tot en met zondag 22 augustus geen bestellingen.

10% korting* op je sieraden en accessoires

Maar kop op! Verder verandert er niet zo veel. Bestel je tijdens de verbouwing? Dan trakteer ik je op 10% korting. Voer bij het bestellen de actiecode BEDANKTVOORJEGEDULD2021 in.

*Niet geldig i.c.m andere acties. Geldig t/m 23 augustus a.s.

Langere levertijd door verbouwing

Dus hou er rekening mee dat het langer duurt voor dat je je bestelling in huis hebt. Bestellingen tot en met donderdag 5 augustus 15:00 a.s verstuur ik nog op de bus voordat ik ga verbouwen. Daarna gaan we een twee weken nieuwe slaap plekken regelen of maken, leeg halen, schoon maken, opruimen achter de bouwers en shoppen naar onderdelen.

Bezorging tijdens deze periode

Bestellingen die tijdens de verbouwing binnenkomen, verstuur ik op volgorde van binnenkomst vanaf maandag 23 augustus. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,99 extra. En voor 2,49 extra haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Aangepaste dienstverlening

Door de verbouwing heb ik besloten mijn beschikbaarheid aan te passen. Ik ben in die weken niet bereikbaar. Heb je vragen? Laat het me gerust weten. Ik ben per e-mail bereikbaar. Ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden vanaf maandag 23 augustus.


Sugheely Strijdhaftig

Door Sugheely

Hoi, ik ben het gezicht achter Sugheely.nl. Ik help vooral vrouwen stralen met kleurrijke sieraden en accessoires. Ik hou van feel good, tamarinde snoep, Johnny cakes, Nojito, family time, Netflix & soulfood.

Mis geen enkel blogpost!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & mis niets!


Nojito cocktail
Draag iets roods op Dress Red Day
Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Opnieuw bekijken Sluiten
Sluiten

Sluiten
Menu
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 64 reviews.