De verzendkosten zijn verhoogd

Verhoging van de verzendkosten

Ja, je leest het goed! Vanaf vandaag verhoog ik de verzendkosten. Omdat jouw glimlach mijn succes is. Wilde ik de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk houden. Ik besloot om een deel van de verzendkosten zelf te betalen. En verzendkosten vanaf 3,99 aan te bieden net als bij de grote bedrijven. Maar hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het een groot succes is, is dit helaas niet het geval.

Verhoging van de PostNL tarieven

Elke jaar verhoogde PostNL haar tarieven. Maar met ingang van 1 januari 2020 verhoogt PostNL weer de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten in Nederland. Met een stijging van 4,6%. Door deze verhoging heb ik jammer genoeg besloten om ook mijn verzendkosten te verhogen. Ik vond het heel erg moeilijk om dit beslissing te nemen, maar ik heb geen keus. Het lukt niet meer. Dit is een heleboel geld voor mijn bedrijfje.

Geen 3,99 verzendkosten meer

De verzendkosten voor het thuisbezorgen door je brievenbus wordt verhoogd van 3,99 naar 4,99. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,99 extra. En voor 2,49 extra haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Ook geen gratis verzending vanaf 20.- meer

Bestellingen worden niet meer gratis verzonden boven de 20,-. Bestel je voor meer dan 49,99 per bestelling? Dan geniet je van gratis verzending.

Het voelt als falen. Maar ik ben niet verdrietig? Ik snap dat je hierdoor niet meer bij me wilt bestellen. Maar ik hoop dat je het begrijpt. Laat me dit dan even persoonlijk weten


Sugheely Strijdhaftig

Door Sugheely

Hoi, ik ben het gezicht achter Sugheely.nl. Ik help vooral vrouwen stralen met kleurrijke sieraden en accessoires. Ik hou van feel good, tamarinde snoep, Johnny cakes, Nojito, family time, Netflix & soulfood.

Mis geen enkel blogpost!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & mis niets!


Nieuwe website online
Betaal nu met Klarna
Sluiten Mijn winkelmand
Sluiten Wensenlijst
Opnieuw bekijken Sluiten
Sluiten

Sluiten
Menu
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 64 reviews.