Verhoging van de verzendkosten

Verhoging van de verzendkosten

Ja, je leest het goed! Er komt een verzendkosten verhoging.

Omdat jouw glimlach is mijn succes is. Wilde ik de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk houden. Dus besloot ik om een deel van de verzendkosten zelf te betalen. En verzendkosten vanaf 2,99 aan te bieden net als bij de grote bedrijven. Maar hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het een groot succes is, is dit helaas niet het geval.

Verhoging van de PostNL tarieven

Bijna elke jaar verhoogde PostNL haar tarieven. Maar met ingang van 1 januari 2020 verhoogt PostNL weer de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten in Nederland. Met een stijging van 4,6%. Door deze verhoging heb ik jammer genoeg besloten om ook mijn verzendkosten te verhogen. Ik vond het heel erg moeilijk om dit beslissing te nemen, maar ik heb geen keus. Het lukt niet meer. Dit is echt een heleboel geld voor een klein bedrijf.

Geen 2,99 verzendkosten meer

De verzendkosten voor het thuisbezorgen door je brievenbus wordt verhoogd van 2,99 naar 3,99. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,99 extra. Niet bezorgen bij de buren is ook niet aangepast, het is nog steeds 2,89 extra. En voor 2,49 extra haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Deze nieuwe prijzen gaan in op 1 januari 2020. 

Gratis verzending vanaf 20.-

Maar kop op! Verder verandert er niet zo veel. Bestel je voor meer dan 20,- per bestelling? Dan geniet je nog steeds van gratis verzending.

Gratis verzending vanaf 20,- geld vanaf 3 juni 2020. 

Het voelt als falen. Maar ik ben niet verdrietig? Ik snap dat je hierdoor niet meer bij me wilt bestellen. Maar ik hoop dat je het begrip. Laat me dit dan even persoonlijk weten i.p.v. me publiekelijk ten schande te maken! 

Veel liefs, Sugheely

Sugheely Strijdhaftig

Auteur - Sugheely Strijdhaftig

Ik ben Sugheely. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden of modeaccessoires elke vrouw kan laten stralen met een lach. Glimlachen is echt goed voor je ziel. Bekijk al mijn tips en nieuwtjes.

Verkleuren van ringen
Corona maatregelen

Laat iets vrolijks achter

Met jouw review help je andere klanten het juiste product te vinden! Ook gebruik ik jouw feedback om mijn producten te verbeteren. Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. * Deze velden zijn nodig om het goed te laten werken.

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Onlangs bekeken

Sluiten

Leuk je hier te zien!

Lees mijn privacy beleid als je wil weten wat er met je gegevens gebeurt.

Heb je al een account?

Sluiten

Categorieën

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.