De verzendkosten zijn verhoogd

Verhoging van de verzendkosten

Ja, je leest het goed! Vanaf vandaag verhoog ik de verzendkosten. Omdat jouw glimlach mijn succes is. Wilde ik de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk houden. Ik besloot om een deel van de verzendkosten zelf te betalen. En verzendkosten vanaf 3,99 aan te bieden net als bij de grote bedrijven. Maar hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het een groot succes is, is dit helaas niet het geval.

Verhoging van de PostNL tarieven

Elke jaar verhoogt PostNL haar tarieven. Maar met ingang van 1 januari 2020 verhoogt PostNL weer de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten in Nederland. Met een stijging van 4,6%. Vanwege deze verhoging heb ik jammer genoeg besloten om ook mijn verzendkosten te verhogen. Ik vond het heel erg moeilijk om deze beslissing te nemen, maar ik heb geen keus. Het lukt niet meer. Dit is een heleboel geld voor mijn bedrijfje.

Geen 3,99 verzendkosten meer

De verzendkosten voor het thuisbezorgen via je brievenbus wordt verhoogd van 3,99 naar 4,99. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,00 extra. En voor 4,99 haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Ook geen gratis verzending vanaf 20.- meer

Gratis verzonden boven de 20,- is niet langer mogelijk. Bestel je voor meer dan 29,- per bestelling? Dan geniet je van gratis verzending.

Het voelt als falen. Maar ik ben niet verdrietig? Ik snap dat je hierom niet meer bij me wilt bestellen. Maar ik hoop dat je het begrijpt. Laat me dit dan even persoonlijk weten!

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Nojito cocktail
De aarde vergroenen & afkoelen
Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.