Deel twee: Welke oorbellen passen bij mij gezichtsvorm

Welke oorbellen passen bij je gezichtsvorm?

Ik geef je in een reeks van 3 blogs tips om te zorgen dat je ogen extra gaan stralen van wegens het gebruik van de juiste oorbellen. In deel 1 liet ik je zien welke oorbellen passen bij een v- driehoek (de omgekeerde driehoek), rond en lang gezicht. In dit tweede deel gaan we kijken welke oorbellen bij een vierkant, ovaal en diamant gezicht passen. Sta jouw gezichtsvorm er niet bij? Lees dan deel 1 of deel 3.

Vierkante gezicht

Vierkant gezicht

Lange druppels, ronde en grote oorbellen zijn de beste combinatie voor een vierkante gezichtsvorm. Ze brengen andere gezichtslijnen in balans en maken de kaaklijn net iets zachter. Kleine ringen, maar ook creolen kun je beter vermijden.

Ovale gezicht

Ovale gezicht

Heb je een ovale gezichtsvorm dan heb je geluk. Je kunt alle soorten en maten oorbellen dragen die je wilt. Ga lekker experimenteren! Het mooiste zijn statement, fancy of bungelende oorbellen. Maar je moet wel oppassen voor te lange oorbellen. Dit zijn meestal oorbellen die tot onder je kin komen. Ze laten je gezicht extra lang lijken.

Diamant gezicht

Diamant gezicht

Kleine hoepels, druppel oorhangers en oorknopjes zijn de beste combinatie voor een diamant gezichtsvorm.

Hopelijk heb je met dit blog de juiste oorbellen voor jouw gezicht gevonden. In het volgende deel gaan we kijken naar oorbellen die het beste staan bij hart, rechthoekige en driehoekige gezichtsvormen.

Sugheely

Veel liefs,

Mis niks

Schrijf je in en ontvang mijn acties en tips als eerst.

Wil je weten wat er met je gegevens gebeurt? Lees dan mijn privacybeleid.

Welke oorbellen passen bij mijn gezichtsvorm?
Welke oorbellen passen bij jouw gezicht?
Mijn winkelmand
Sluiten Favoriet
Sluiten Net nog bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 71 reviews.