Welke oorbellen passen bij mij gezicht?

Welke oorbellen passen bij mijn gezicht?

Welke oorbellen passen bij mijn gezicht? Vraag je jezelf ook vaak af welke oorbellen bij je gezichtsvorm passen? Oorbellen zijn vaak een van de eerste sieraden die je ‘s ochtends aantrekt en het laatste dat je’ s avonds af doet, dus je wilt dat ze de juiste zijn. Een oorbel heb je in verschillende soorten en maten, maar welke past nou bij de vorm van jouw gezicht?

De algemene richtlijn is dat het type oorbel het tegenovergestelde moet zijn van jouw gezichtsvorm. Ontdek hoe je jouw gezicht met de juiste oorbellen laat spreken. In een reeks van 3 blogs geef ik je tips om te zorgen dat jouw ogen extra gaan stralen.

V-driehoekig gezicht

V- driehoek (de omgekeerde driehoek)

Heb je een v- driehoek gezicht die je wat meer in balans wilt laten lijken? Ga dan voor oorringen, creolen en ovale oorbellen. Ook zijn oorbellen met een gebogen rand een mooie combinatie voor bij een omgekeerde driehoekig gezichtsvorm.

Ronde gezicht

Rond gezicht

Als je een ronde gezichtsvorm hebt. En wil je die wat langer en slanker laten lijken? Kies dan voor langwerpige, minimalistische oorbellen. Kleine vierkante oorbellen staan ook heel goed bij een rond gezicht. Vermijd knopjes en ronde oorbellen.

Lange gezicht

Lang gezicht

Als je een wat smal en lang gezicht hebt, staan klassieke oorknoppen, oorringen en ronde oorbellen je het mooist. Zo zorg je ervoor dat het gedeelte tussen je ogen en oren het aandachtspunt blijft.

Hopelijk heb je met dit blog de juiste oorbellen voor jouw gezicht gevonden. In het volgende deel gaan we kijken naar oorbellen die het beste staan bij vierkante, ovale of diamant gezichtsvormen.

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Grote en kleurrijke oorbellen
Welke oorbellen passen bij je gezichtsvorm?
Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.