Wintertype: deze kleuren staan jou goed

We hebben allemaal een paar kleuren waar we ons tot aangetrokken voelen. Alleen is het jammer, dat je favoriete kleur je niet altijd het beste staat. Heb je een favoriete kleur waar je je helemaal tot aangetrokken voelt en straal je hier altijd in? Als dat felle, heldere kleuren zijn bestaat er de kans dat je een echt wintertype bent. Heb je even geluk, want de kleuren voor wintertypes zijn ontzettend mooi! Net als op een winterdag straalt een wintertype in heldere kleuren. De zon hoog aan de hemel, een heldere blauwe lucht en witte sneeuw op de straten. Wil je graag weten of je een wintertype bent en welke kleuren je extra laten schitteren? Met mijn kleuradvies haal je alles uit je favoriete kleding!

Welke kenmerken heeft een wintertype?

Terug naar het begin! Het is belangrijk dat je een wintertype bent om alles uit het winterpalet te halen en te stralen. Aan de hand van een aantal kenmerken weet je of je dit stralende kleurtype bent. Ik zou mezelf niet zijn als ik je niet een handje zou helpen, hier gaan we!

  • Ben je een wintertype? Dan heb je vaak een koele ondertoon, je hebt een bleke tot getinte huid.
  • De aderen op je pols zijn blauw en je verbrandt snel in de zon.
  • Ook vrouwen met een donkere huidskleur kunnen een wintertype zijn. De aders in je polsen hebben een paarse en/of blauwe tint.
  • De oogkleur van een wintertype: de koele tonen vind je terug in de ogen, meestal zijn ze blauw, groen of bruin van kleur.
  • Wintertypes natuurlijke haarkleur: vaak bruine, donkerbruin tot zwarte en witblond haarkleur.

Wil je graag meer info over het bepalen van welk kleurtype je bent en welke kleurtypes er zijn? Lees dan mijn blog: Welk kleurtype ben ik?

Welke kleur sieraden staan het mooist bij een wintertype?

De koele ondertoon in je huid en de diepe & donkere kleurtint die je met je meedraagt als wintertype staat zilver jou het allermooist. Door de blauwe ondertoon in je huid is de combinatie met zilver prachtig. Ga voor rijke, levendige kleuren dicht bij je gezicht om de contrasten extra te laten stralen. Heeft jouw olijfkleurige huid een gele ondertoon? Dan zie je er goed uit in de diepste winterkleuren. Je kunt met zilverkleurige sieraden met een leuke touch aan felle kleuren jouw outfit een kleur boost geven en compleet maken.

Kleuren die jou doen schitteren als je een wintertype bent

  • Blauwe en groene tinten staan je goed.
  • Intensieve rood en paarse tinten werken ook heel goed.
  • Zwart, zilver in combinatie met een felle kleur of juist wit.

Vermijd liever deze kleuren als je een wintertype best

  • Kleuren met een warme ondertoon, bruine aardetinten, pastelkleuren, oranje, perzik, beige en poederachtige kleuren.

Komt jouw favoriete kleur niet terug in jouw winterpalet?

Geen zorgen, je hoeft deze kleur echt niet weg te geven of verbannen achterin je kledingkast. Er is wel een grote kans dat deze kleur je er wat bleek laat uitzien. Draag deze kleur niet te dicht bij je gezicht om dat te voorkomen. Laat deze kleur bijvoorbeeld terugkomen in je accessoires, sieraden, broek of rok en combineer het met een kleur uit het wintertype palet van de voor een stralende look.

Wanneer je eenmaal het kleurenpalet kent waarin je straalt, opent het je ogen voor nieuwe mogelijkheden. Het helpt jou om de mooiste outfits uit te zoeken die perfect bij jou passen. Natuurlijk moet je kleding & sieraden dragen waarin je je het fijnste voelt, met dit kleurenpalet wordt het voor jou alleen een stapje makkelijker om je droom garderobe samen te stellen.

Heb je familie en vrienden die een wintertype zijn? Gun ze ook deze tips zodat ze ook stralen in een statement outfit met de kleuren die perfect bij ze passen. Deel dit bericht via Facebook, Pinterest, Whatsapp of mail.

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Maak kans op een pakket t.w.v. € 385,-
Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.