Zo voorkom je dat je jouw oorbel achterkantje verliest!

Zo voorkom je dat je jouw oorbel verliest!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt of wel honderd keer: Je bent net van plan om de deur uit te gaan, en tot je grote schrik merk je ineens dat je het achterkantje van je oorbel kwijt bent. Ballen natuurlijk, want hoe moet je nu de deur uit zonder oorbellen. Ze waren zo leuk en passen precies bij je outfit. Het overkomt ons allemaal. Gelukkig heb ik voor je verschillende tips en de ideale snelle oplossing voor dit probleem. Zodat je jouw favoriete oorbellen veilig kan houden.

Bij nood gebruik een stukje gum als achterkantje

Een snelle oplossing is het zoeken van een gum (dit kan ook het gummetje op de achterkant van je potlood zijn) en een scherp mes. Snij een stukje gum af ter grootte van een oorbellen achterkant en klaar is Kees, je kunt weer met een gerust hart de deur uit, zonder je oorbellen te verliezen. Ik heb daarom altijd een gum in mijn tas of sieraden collectie.

Vind de achterkant van je oorbel terug met de stofzuiger

Heb je nog meer tijd, en je weet waar het achterkantje ongeveer is gevallen? Pak dan de stofzuiger erbij, en dan om het uiteinde een sok of panty kous. Ga dan met de stofzuiger langs alle plaatsen waar de achterkant mogelijk kan liggen, als je de achterkant tegenkomt blijft het tegen de panty kous aan kleven. Hopelijk heb je zoveel geluk dat je de achterkant van de oorbel op deze manier toch nog terugvindt.

Kies oorbellen die passen met wat je gaat doen die dag

Kies voor de juiste oorbellen

Kies voor een paar oorbellen met haakjes die je dicht kan maken. Gebruik als dat kan altijd bij open haakjes een paar oorbel achterkantjes. Dit zijn kunststof of zilveren achterkantjes die ervoor zorgen dat je oorbellen niet uit jouw oren vallen. Je moet er wel opletten welke oorbellen je hebt, want niet alle oorbellen zijn geschikt om achterkantjes te gebruiken. Sommige haakjes kunnen verbuigen.

Pas je oorbellen aan op wat je die dag gaat doen

Kies niet voor een paar lange elegante oorbellen als je bijvoorbeeld op een herfstachtige dag goed ingepakt naar buiten met sjaal om en muts op. Maar kies voor een paar oorknoppen.

Gebruik een anti kantel achterkantje

Als jouw oorbellen naar voren kantelen dan zijn de anti kantel dopjes de beste oplossing voor je probleem. De ronde achterkant zorgt ervoor dat je oorbel altijd recht blijft zitten.

Achterkantjes oorbellen bestellen = vandaag al verzonden

Denk je dat een set achterkantjes wel wat voor jou is en wil je alvast een aantal oorbel dopjes inslaan zodat je nooit misgrijpt? Dan heb ik ook nog een oplossing voor je, je kunt bij me achterkantjes voor oorbellen bestellen, en wel in verschillende modellen, gemaakt van staal of silicoon, lieve bloemvorm en of de anti kantel versie. Super handig, want bestel je op werkdagen voor 15:00, dan worden de achterkantjes dezelfde dag nog verzonden. Je kan alle modellen hieronder vinden.

Shop de producten

Veel liefs, Sugheely

Veel liefs, Sugheely

Zilver of goud, welke kleur past bij jou?
Wintertype: deze kleuren staan jou goed
Mijn winkelmand
Favoriet
Door jou bekeken
Categorieën
De waardering van www.sugheely.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 77 reviews.